Efter 118 år i branschen...

..så har Portwest fått till bra arbetskläder och skyddsprodukter som vi kan sälja med gott samvete till bra pris.

Med över 100 års erfarenhet och ett arv av kvalitet, värde och service är Portwest etablerat som världsledande inom design och tillverkning av snygga, bekväma, högkvalitativa arbetskläder och PPE som uppfyller flera internationella standarder.

Dom lyssnar på sina kunder och förbättrar kontinuerligt sortimentet genom att utveckla nya material och innovativa funktioner. Deras omfattande och unika samling av arbetskläder, skyddsskor, arbetshandskar och PPE skyddar människor över hela världen inom olika industrier som olja och gas, byggen, fordon, verkstad, svetsning, gruvdrift, jordbruk, transport, kemisk, lager, tillverkning och många fler.

Portwest är specialister på riskskydd inklusive flamskydd, elektrisk båge, kemisk, smält metall, värme, kyla, sikt, regn och ESD. Portwest erbjuder global distribution från baser i Storbritannien, Irland, Polen, Förenade Arabemiraten, Australien och USA, tillverkningsanläggningar i Bangladesh, Myanmar, Kina och nu Etiopien, samt kundsupportpersonal i många länder. Företaget är unikt placerat för att leverera kvalitetsförbättringar och kostnadsminskningar i varje led i produktion och distribution som deras kunder har förväntat sig.

Portwest har ett stort team av prisbelönta produktdesignspecialister inom flamskydd, varselkläder, arbetskläder, skyddsskor, arbetshandskar och PPE. Portwest säljer endast till återförsäljare och distributörer. Deras mål är att vara en enda källa för säkerhet, underbyggd av “Portwest Product Promise” av bättre kvalitet, service och värde..

I mer än 118 år har Portwest tillverkat arbetskläder och skyddsutrustning av hög standard

Portwest, som nu är ett av de snabbast växande arbetskläderföretagen i världen, har 1350+ innovativa säkerhetsprodukter, kundtjänstpersonal i 130 länder och 6 globala distributionscenter.

DIN ONE STOP SHOP

Med över 1350 produkter som spänner över 23 produktkategorier har Portwest en lösning för alla dina säkerhetsbehov. Portwest uppnår en fyllningsgrad i leveranser om 97% från våra sex globala lager.

KUNDSERVICE I VÄRLDSKLASS

Vi har säljrepresentanter i över 130 länder. NorthBear är det enda svenska företaget som erbjuder Portwest hela utbud av arbetskläder och skyddsprodukter.

116 ÅR AV INNOVATION

Portwest fortsätter att förnya sig och har introducerat exklusiva nya modeller, DX4, WX3, KX3 & PW3

INGEN EXTRA AVGIFT FÖR STORA STORLEKAR

Vi tillhandahåller plaggstorlekar från XXS - 8XL utan extra kostnad för större storlekar.

GARANTERAD KVALITET

Du kan vara säker på att varje produkt garanteras enligt de högsta säkerhetsstandarderna. Varje produkt är oberoende testad och certifierad enligt de högsta internationella standarderna inklusive EN, ANSI, NFPA, ASTM, UL och AS / NZS.

ETISKA ÅTAGANDEN

Alla våra produktionsanläggningar övervakas kontinuerligt, kvalitetskontrolleras och granskas enligt internationella standarder. Våra toppmoderna fabriker i Bangladesh (x2), Myanmar och Etiopien har tilldelats ett guldbevis för överensstämmelse av WRAP.

Från lokal handlare till global tillverkare

Charles Hughes, son till en liten bonde på den vilda atlantkusten, var fast besluten att ha det bästa arbetskläder och skor när han grundade sin verksamhet 1904. Över 100 år senare gäller hans kärnprinciper för exceptionell design, kvalitet, värde och service fortfarande idag . Portwest är ett familjeägt företag och fortsätter att hanteras av 3:e och 4:e generationen av familjen Hughes.
Alla priser visas exkl moms