Om skyddma™

Jag heter Jim Häggqvist och är en av grundarna bakom skyddma. Träning har länge legat mig varmt om hjärtat så vi började sälja träningskläder 2018 under varumärket NorthBear. Samtidigt som vi sålde träningskläder till privatpersoner började vi få fler och fler företagskunder som ville ha hjälp med tryck på arbetskläder.

Att få fler och fler olika kunder är inte bara en fördel - det kan även innebära vissa problem. Ska vi fokusera på träningskläder eller arbetskläder? Tiden räcker tyvärr inte till allt man vill göra. Det blev lite spretigt ett tag och vi blev tvungna att välja riktning och fokusera på en sak.

Vi bestämde oss till slut för att överge träningskläderna och satsa fullt ut på arbetskläder och skyddsprodukter. Resultatet blev ett bra samarbete med tillverkaren PortWest, som är ett väl etablerat (119 år i branschen) företag som har bra och certifierade produkter. Trots att skyddma är ett litet familjeföretag kan vi med Portwest i ryggen även tryggt ta större beställningar.

Så vi firar 6 år nu, 2024!

Vi är nöjda med valet och jobbar nu hårt med att göra vår sajt till ett effektivt verktyg för företag att enkelt och snabbt hitta rätt produkter.

2021 sjösattes nya sajten sjösattes är vi inte riktigt där ännu. Det tar tid att bli bra och göra bra saker, så vi fortsätter kontinuerligt med ständiga förbättringar!

2022 beslutade vi oss för att fokusera fullt ut på personligt skydd och skyddsprodukter och bytte även namn till skyddma - vilket passar bättre för vår nuvarande verksamhet.

2023 har vi uppdaterat sajten med ny teknik. Under året hoppas vi även att kunna lansera något helt nytt - som ändå passar in under vår verksamhet. Vi jobbar i alla fall hårt för att göra det möjligt!

Hoppas du kommer att uppskatta det.

Jim, skyddma.se


Skyddma är ett e-handelsföretag inom B2B - utan fysisk butik. På sajten hittar du certifierade och prisvärda skyddsprodukter, anpassade till en mängd olika branscher och skyddsklasser.