Premium Skärskydd

CT-seriens kollektion av skärtåliga handskar är olik alla andra på marknaden. Genom att använda innovativa tyger och produktionstekniker är dessa handskar unikt bekväma, ultralätta, andas och är flexibla.

FRI FRÅN STÅL OCH GLASFIBER

CT Series-kollektionen är fri från glas- och stålfibrer, vilket säkerställer att de kan bäras under långa perioder utan hudirritation, dessa handskar är OEKO-TEX®-certifierade för maximal hudvänlighet.

HÖGSTA NIVÅ AV NÖTNINGSBESTÄNDIGHET

Utvecklat för att ge marknadens högsta nivå av nötningsbeständighet, DYUltra är ett lågviktstyg som erbjuder överlägsen komfort samtidigt som det kan ge skärskydd utöver EN388:2016 Level F. Det består av högkvalitativa ultrahögmolekylära polyetenmaterial (UHMWPE) som är 15 gånger starkare än stål. Smidig och bekväm att bära, den absorberar inte fukt eller tappar form eller prestanda även efter 10 tvättar.


TÅL ATT TVÄTTAS

Vår innovativa tygkonstruktion säkerställer att skärmotståndsnivåer bibehålls i upp till 10 tvättar, som testats oberoende. Följ tvättanvisningarna på etiketten.

MAXIMAL FINGERFÄRDIGHET

Detta premium-serie är certifierat enligt EN388:2016 och finns i skärnivåer från nivå C till nivå F, och en rad mätare 7,13,15 och 18. Under den amerikanska ANSI-standarden sträcker sig skärnivåerna från A3 till A8.


VARFÖR VÄLJA CT-SERIEN?


• Skyddar mot skärrisker


• Bekväm, ultralätt, andningsbar och flexibel


• Flera materialmätare som erbjuder höga nivåer av fingerfärdighet


• CT-serien är fri från stål och glasfibrer


• Behåller skärmotstånd upp till 10 tvättar


• Nytt skärbeständigt material, DYUltra för att ge marknadens högsta nivå av nötningsbeständighet