Vad betyder PPE?

PPE är som mycket annat en engelsk förkortning som står för: Personal Protective Equipment. Vilket på svenska helt enkelt blir: Personlig skyddsutrustning. Det är precis vad skyddma handlar om. Personligt skydd. På skyddma.se hittar du en mängd olika PPE-produkter med olika skyddsklasser. Alla våra produkter är certfifierade.

Skyddsutrustning är ett begrepp som omfattar allehanda produkter som är avsedda att bäras av en person som skydd mot skade- och hälsorisker. Sådana risker kan vara elektrifiering, värme, kemikalier, mikroorganismer, strålning, slag och stötar, värme eller luftburna partiklar. /Wikipedia

Vi har valt att hålla så låga priser vi bara kan, dock kostar bra grejer lite mer än det absolut billigaste som finns på marknaden. Vi samarbetar med Engelska Portwest. Dom tillverkar via 5 egna fabriker produkter som är certifierade och godkända att användas på svenska arbetsplatser. Genom detta samarbete kan vi erbjuda bra och väl testade produkter, då dom varit i branschen i mer än 118 år.


Vår generösa mängdrabatt gör att du kan spara mycket pengar på er skyddsutrustning. Ju mer du beställer desto billigare blir det, upp till 40%.

2 - 9 st 10% rabatt

10 - 19 st 20% rabatt

20 - 39 st 30% rabatt

40+ 40% rabatt

Mängdrabatten fungerar så att om du lägger 40 st produkter i din order så får du 40% rabatt. Det gäller oavsett vilka produkter du beställer. Du får samma rabatt på allt. Du kan blanda hur du vill och får ändå samma rabatt, då det är mängden som rabatten beräknas på.

Är du tveksam om en produkt uppfyller era krav? Beställ en provprodukt för utvärdering!